Astoria-sali
Historiallinen Astoria-sali siirtyy Sauna2 tilaussaunat Osakeyhtiön hallintaan 1.1.2016 alkaen.

Historiallinen Astoria-sali sijaitsee Helsingin Iso Roobertinkadulla Helsingin keskustassa. Astoria-juhlasali valmistui aikoinaan elokuvateatteriksi. Nykyisin tila on upea juhlatila joka toimii erilaisten juhlien, konserttien, häiden ja yritystapahtumien näyttämönä.

Uusi Astoria-saliAstoria on rakennettu vuonna 1919 ja tila edustaa uusklassista tyylisuuntaa. Upea Astoria- sali on yli kahdeksan metriä korkea juhlatila, jossa näyttävä kattosyvennys sekä koristeelliset seinä- ja katto-ornamentit luovat ainutlaatuisen juhlatunnelman. Tilassa on myös esiintymislava sekä iso parvi ja tunnelmallinen lounge.

Astorian avarat tilat kolmessa kerroksessa

Astorian tiloissa järjestät jopa 500 henkilön cocktailtilaisuuksia, 50-250 henkilön istuvia illallisia ainutlaatuisessa ympäristössä. Tilat soveltuvat myös messujen, konserttien sekä näytelmien järjestämiseen.

Astoria-sali jatkaa toimintaa nykyisellä nimellään. Tilat remontoidaan ja kunnostetaan alkuperäiseen loistoonsa alkuvuoden 2016 aikana. Tiloissa täydet anniskeluoikeudet, aulabaari sekä alakerran yhteydessä oleva loungebaari.

Tutustu upeaan Astoria-saliin 

Lisätietoja:

Astoria/Sauna2 tilausaunat Oy
Pilvi Jansson
p. 0207 432 123
myynti- ja markkinointipäällikkö
pilvi.jansson@astoria-sali.fi

Astoria myyntipalvelu 
p. 0207 432 120 tai myynti@astoria-sali.fi
Palvelemme Ma-Pe 8-20 La 10-18
http://astoria-sali.fi/