AVATTU: Sauna2 City Helsinki

Uusi upea edustustila ja tilaussauna aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin vieressä. Arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava juhlahuoneisto, joka on sisustettu modernisti.

Tilassa on hieno saunaosasto pukuhuoneineen ja iso lounge, jossa järjestät tilaisuudet helposti. Loungen yhteydessä on baarikeittiö.

Sauna2 City tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja herkut tai tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Tilavuokran hintaan kuuluu myös tilojen siivous. Sauna2 City tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle.

Sauna2 astiasto sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- ja grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Omat juomat sallittu. Tervetuloa!

Lähin parkkihalli on Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia.

Sauna2 City Helsinki, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.

Varaa Sauna2 City Helsinki

Sauna2 City Helsinki tilaussaunan varustus

Viihderatkaisut - 75' taulutelevisio...
Sauna2-tila on vausteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja radio/MP3/CD-soittimella. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - 124 m2 luksusta
Iso loungetila, keittiö ja saunatilat. Sauna2 City Helsinki loungetilat on varusteltu isolla neuvottelupöydällä ja viihtyisillä sohvaryhmillä. Tiloissa on mukavasti tilaa jopa 30 henkilölle.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa n. 4-6 saunojaa.
Keittiö ja baari - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Baarikeittiö käytettävissä. Upeat viinilasit, kuohuviinlasit, vesilasit, lautaset, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 City Helsinki tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Edustaminen 100%
Kaikki saunat

Tutustu Sauna2 City Helsinki varaustilanteeseen alla

Varauskalenterista näet varaustilanteen ja pystyt suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan oman tilaisuutesi.

Kaikki saunat

Searching Availability…