AVATTU! Sauna2 Siltasaari tilaussauna

Sauna2 Siltasaari tilaussauna, jossa kaksi loungea ja kaksi saunaosastoa lisäksi iso 70m2 uima-allas. Isomman loungetilan yhteydessä on keittiö sekä vilvoitteluparveke.

Sauna2 Siltasaaren tilaussaunan tilat koostuvat kahdesta isosta loungetilasta. Isomman loungetilan yhteydessä tunnelmaa luova takka, pukuhuoneita ja suihku- ja saunaosastoja kaksi. Kaiken kruunaa iso 70 m2 uima-allas viihtyisineen oleskelutiloineen. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Siltasaari tilaussaunassa on astiastoa 50 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Omat juomat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Siltasaari, Paasivuorenkatu 3, 00530 Helsinki

Varaa Sauna2 Siltasaari

Sauna2 Siltasaari varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisiot, takka...
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa kahdella taulutelevisiolla ja Sonos-äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 330 m2 ...
Sauna2 Siltasaaren tilaussaunan 330 m2 tiloihin kuuluvat saunaosastojen ja uima-allasalueen ohella myös kaksi tilavaa loungetilaa sekä vilvoitteluparveke. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö.
Saunaosato ja takkahuone
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaosastoille mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 30 saunojaa. Hulppeassa uima-altaassa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Sauna2 Siltasaaren astiasto mitoitettu 50 juhlijalle: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Siltasaaren tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Pool Partyt 100%
Illalliset 100%

UUSI, UPEA! Sauna2 Villa Kuunari

Vietä luonnon helmassa erilaiset juhlat, kokoukset, saunaillat. Sauna2 Villa Kuunari sijaitsee aivan meren rannalla Helsingin Jollaksessa. Upea Sauna2 Villa luo oikean tunnelman moniin tilaisuuksiin kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, sekä moniin yritystilaisuuksiin koulutus- työhyvinvointi- tai, ideointipäivät.

Sauna2 Villa soveltuu aina pienistä tilaisuuksista 50 hengen tilaisuuksiin. Kaksi erillistä salia, keittiö sekä kauniit oleskelutilat tarjoavat monipuoliset puitteet tapahtumille. Nautinnolliset löylyt ja takkatuli varmistavat vieraiden viihtymisen merenranta Villassa.

Matka onnistuneeseen tilaisuuteen ei ole pitkä. Sauna2 Villa sijaitsee vain 15 kilometrin ja 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Tilat: Juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki, WC-tilat. Yläkerta: lounge ja oleskeluhuone.

Sauna2 Villa Kuunari, Kuunarinpolku 6, 00850 Helsinki, Jollas

Varaa Sauna2 Villa p. 0207 349 940

Sauna2 Villa varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisiot, kaksi takkaa...
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa taulutelevisiolla ja äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - , Villa 188 m2, oma iso piha, merenranta...
Sauna2 Villa Kuunarin edustusvillan ja saunan 188 m2 tiloihin kuuluvat juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki, WC-tilat. Yläkerta: lounge ja oleskeluhuone.
Uima-allas sekä kaksi saunaosastoa
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaosastoille mahtuu saunomaan yhtäaikaa noin 6-10 saunojaa. Voit pulahtaa saunomisen lomassa meressä vilvoittelemassa.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Sauna2 Villa Kuunarin astiasto mitoitettu 50 juhlijalle: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Villa Kuunarin tilojen soveltuvuus

Häät 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Rapujuhlat 100%
Illalliset 100%

Sauna2 Kamppi tilaussauna

Sauna2 Kampissa voit helposti järjestää yli 40 hengen illanistujaisia. Rakennuksen ylimmän kerroksen saunaosastolta löytyy yksi talon erikoisuuksista: iso lasitettu terassi.

Sauna2 Kampin kattosaunan 150m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä lasitettu 80 m2 kattoterassi ja avoin tupakointiparveke. Luonnollisesti tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, takka, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.

Loungetila on sisustettu mukavilla sohvaryhmillä sekä isolla neuvottelupöydällä. Terassin pöydän ääreen katat myös jopa 30 henkilön illalliset.

Sauna2 Kamppi tilaussaunassa on astiasto 50 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Sauna2 Kamppi, Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki.

Varaa Sauna2 Kamppi

Sauna2 Kamppi varustus

Viihderatkaisut - 60' taulutelevisio...
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa 60″ -taulutelevisiolla ja Genelec -äänentoistojärjestelmä viritinvahvistin/radio. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 150 m2 + 80 m2 lasitettu terassi...
ISauna2 Kampin kattosaunan 150m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä lasitettu 80 m2 kattoterassi ja avoin tupakointiparveke. Luonnollisesti tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa jopa 12 saunojaa.
Keittiö ja baari - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Keittiössä käytettävissä: mikoroaaltouuni, kiertoilmauuni, veden- ja kahvinkeitin, astianpesukone. Astiasto 50 henkilölle: viinilasit, kuovuviinilasit, grogi- ja coctaillasit sekä vesilasi, kahvikupit ja ruokaluasitat ja välineet sekä tarjoiluastiat.

Sauna2 Kampin tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%
Esteetön kohde 100%
Kaikki saunat

Tutustu Sauna2 Kamppi varaustilanteeseen Sauna2 Kampin sivuilla

Varauskalenterista näet varaustilanteen ja pystyt suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan oman tilaisuutesi.

Kaikki saunat

Sauna2 Malmi tilaussauna

Avara ja viihtyisä Sauna2 Malmi tilaussauna sijaitsee n. 500 metrin päässä Malmin keskustasta. Sauna2 Malmi tilaussaunassa vietät isommatkin saunaillat ta perhejuhlat mukavasti.

Sauna2 Malmi tilaussaunan tilat koostuvat isosta loungetilasta, jossa myös tunnelmaa luova takka, pukuhuoneista (2 kpl), suihku- ja saunaosastosta. Suihkuhuoneen yhteydessä on myös yleellinen kylpyamme. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Malmi tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Lisäksi käytettävissä on kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Malmi, Kirkonkyläntie 37, 00700 Helsinki

Varaa Sauna2 Malmi

Sauna2 Malmi varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisio, takka...
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa taulutelevisiolla ja äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 100 m2 ...
Sauna2 Malmin tilaussaunan n. 100 m2 tiloihin kuuluvat saunaosaston ohella myös tilavat oleskelutilat. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat, extrana poreamme.
Kylpyamme sekä sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 10 saunojaa. Kylpyammeessa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Sauna2 Malmi tiloissa  Astiasto: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Malmi tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%

UUSITTU: Sauna2 Hakaniemi tilaussauna

Sauna2 Hakaniemen tilaussauna sijaitsee Hakaniemen metroaseman vieressä osoitteessa Toinen Linja 3. Saunomaan mahtuu jopa 12 henkilöä yhtäaikaa. Viihtyisän saunaosaston lisäksi tiloihin kuuluu iso lounge, jossa järjestät tilaisuudet helposti.

Tilan yhteydessä on myös täysin varusteltu keittiö. Sauna2 Hakaniemen tilaussaunaan voit tuoda omat juomat ja herkut. Sauna2-tilaussaunan hintaan kuuluu jopa tilojen siivous.

Sauna2 Hakaniemen tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Lisäksi käytettävissä on kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Hakaniemi, Toinen Linja 3, 00530 Helsinki.

Varaa Hakaniemen Sauna2

Sauna2 Hakaniemen tilaussaunan varustus

Viihderatkaisut - 60' taulutelevisio...
Sauna2-tila on vausteltu muun muassa 60″ -taulutelevisiolla ja radio/MP3/CD-soittimella. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 96 m2 + 30 m2 terassi...
Iso loungetila, keittiö ja saunatilat + terassi. Saunan lounge on varusteltu isolla 12-14 henkilön neuvottelupöydällä. Tiloissa on mukavasti tilaa jopa 30 henkilölle.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa 12 saunojaa.
Keittiö ja baari - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Keittiökin on käytössä. Varusteet: kiertoilmauuni, lasit, kupit, kattilat, kihvelit ja kahvelit, tarjoiluastiat.

Sauna2 Hakaniemen tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%
Kaikki saunat

Tutustu Sauna2 Hakaniemen varaustilanteeseen alla

Varauskalenterista näet varaustilanteen ja pystyt suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan oman tilaisuutesi.

Kaikki saunat

Sauna2 Punavuori tilaussauna

Sauna2 Punavuori tilaussauna sijaitsee Ratakatu 9:ssä kivenheiton päässä Erottajasta. Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa sijaitseva viihtyisä saunatila, jossa juhlit ja vietät isommatkin saunaillat mukavasti. Käytettävissäsi on 130 m2 juhlatilaa.

Sauna2 Punavuori tilaussaunan tilat koostuvat isosta loungetilasta, pukuhuone-, suihku- ja saunaosastosta sekä poreammeella varustetusta vilvoitteluhuoneesta. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa on runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Punavuoressa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2:n astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Keittiössä käytettävissä astianpesukone, kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Punavuori, Ratakatu 9, 00120 Helsinki

Varaa Sauna2 Punavuori

Sauna2 Punavuoren varustus

Viihderatkaisut...
Sauna2 Punavuori on vausteltu äänentoistoratkaisulla, johon voit kytkeä laitteisiin puhelimen tai mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 130 m2 ...
Sauna2 Punavuoren tilaussaunan 130m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella myös tilavat oleskelutilat. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat, extrana poreammehuone.
Poreammehuone sekä sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 12 saunojaa. Poreammeessa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Sauna2 Punavuoren tiloissa kahvinkeitin ja kiertoilmauuni. Astiasto: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Punavuori tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%

Sauna2 Tapiola tilaussauna Espoossa

Sauna2 Tapiolan tilaussauna sijaitsee Stockmannin vieressä osoitteessa Länsituulentie 1. Sauna2 -tilaussaunan Tapiolan tilat koostuvat loungesta, keittiöstä, isosta upeasta terassista sekä tietenkin tilavasta saunasta. Tapiolan tilaussaunan erikoisuutena on saunan isot ikkunat, joista voit katsella Tapiolan maisemia.

Sauna2 Tapiola on varusteltu isolla neuvottelupöydällä, jonka ääressä juhlitaan syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai illalliskutsut mukavasti.

Sauna2 Tapiola tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Lisäksi käytettävissä on kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat sallittu.

Sauna2 Tapiola, Länsituulentie 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo.

Varaa Sauna2 Tapiola tilaussauna

Espoo Sauna2 Tapiolan tilojen varustus

Viihderatkaisut
Sauna2 tila on vausteltu Harman/Kardon äänentoistojärjestelmällä. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneet, mp3-soittimet jne.
Tilaratkaisut - 98,5 m2 + 30 m2 terassi...
Eteinen, Iso loungetila, keittiö, tilava pukuhuone ja suihkutilat sekä saunatilat + terassi. Saunan lounge on varusteltu isolla 10-18 henkilön neuvottelupöydällä. Tiloissa on mukavasti tilaa noin 20-30 henkilölle.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa jopa 16 saunojaa.
Keittiövarusteet - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat keitot ja drinkit! Keittiökin on käytössä. Varusteet: kiertoilmauuni, iso jääkaappi, lasit, kupit, kattilat, kihvelit, kahvelit ja tarjoiluastiat.

Sauna2 Tapiolan tilaussaunan soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Omat juomat ja herkut 100%