Sauna2 Kamppi tilaussauna

Sauna2 Kampissa voit helposti järjestää yli 40 hengen illanistujaisia. Rakennuksen ylimmän kerroksen saunaosastolta löytyy yksi talon erikoisuuksista: iso lasitettu terassi.

Sauna2 Kampin kattosaunan 150m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä lasitettu 80 m2 kattoterassi ja avoin tupakointiparveke. Luonnollisesti tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.

Loungetila on sisustettu mukavilla sohvaryhmillä sekä isolla neuvottelupöydällä. Terassin pöydän ääreen katat myös jopa 30 henkilön illalliset.

Sauna2 Kamppi tilaussaunassa on astiasto n.40 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinilasit, kuohuviinilasit, coctail- sekä grogilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Sauna2 Kamppi, Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki.

Varaa Sauna2 Kamppi

Sauna2 Kamppi varustus

Viihderatkaisut - 60' taulutelevisio...
Sauna2 tila on varusteltu muun muassa 60″ -taulutelevisiolla ja Genelec -äänentoistojärjestelmä viritinvahvistin/radio. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - 150 m2 + 80 m2 lasitettu terassi...
Sauna2 Kampin kattosaunan 150m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä lasitettu 80 m2 kattoterassi ja avoin tupakointiparveke. Luonnollisesti tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Huomioithan ystävällisesti että lasitettu parveke ei ole lämmitetty, eikä sinne ole mahdollista tuoda omia lämmittimiä paloturvallisuusriskin vuoksi.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa jopa 12 saunojaa.
Keittiö ja baari - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat halutessasi tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata ne asiakaspalvelustamme! Keittiössä käytettävissä: mikoroaaltouuni, kiertoilmauuni, veden- ja kahvinkeitin, astianpesukone. Astiasto 50 henkilölle: viinilasit, kuovuviinilasit, vesilasit, kahvimukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet ja tarjoiluastiat.

Sauna2 Kampin tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%
Esteetön kohde 100%
Kaikki saunat

Tutustu Sauna2 Kamppi varaustilanteeseen alla

Varauskalenterista näet varaustilanteen ja pystyt suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan oman tilaisuutesi.

Kaikki saunat


Searching Availability…