Sauna2 Malmi tilaussauna

Avara ja viihtyisä Sauna2 Malmi tilaussauna sijaitsee n. 500 metrin päässä Malmin keskustasta. Sauna2 Malmi tilaussaunassa vietät isommatkin saunaillat ta perhejuhlat mukavasti.

Sauna2 Malmi tilaussaunan tilat koostuvat isosta loungetilasta, pukuhuoneista (2 kpl), suihku- ja saunaosastosta. Suihkuhuoneen yhteydessä on myös yleellinen kylpyamme. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Malmi tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Lisäksi käytettävissä on kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat ja ruoat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Malmi, Kirkonkyläntie 37, 00700 Helsinki

Varaa Sauna2 Malmi

Sauna2 Malmi varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisio, äänentoisto..
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa taulutelevisiolla ja äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - 100 m2 ...
Sauna2 Malmin tilaussaunan n. 100 m2 tiloihin kuuluvat saunaosaston ohella myös tilavat oleskelutilat. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat, extrana kylpyamme.
Kylpyamme sekä sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaan mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 10 saunojaa. Kylpyammeessa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat ruoat ja juomat! Sauna2 Malmi tiloissa astiasto 24:lle: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Malmi tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%


Searching Availability…