AVATTU: Sauna2 Roba tilaussauna

Sauna2 Roba tilaussauna on huima uima-altaalla varustettu juhlatila Iso Roobertinkadulla. Juhli ja vietä rentoa iltaa viihtyisässä tilaussaunassa keskellä Helsinkiä.

Astorian Sauna on jatkossa Sauna2 Roba tilaussauna, joka avautui Helsingin Iso Roobertinkadulle 8.1.2016! Saunatila sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta ja soveltuu mukavasti niin saunailtoihin kuin kokouksiin.

Sauna2 Roban tiloista löytyy upea uima-allas ja suuri löylyhuone, rentoa oleskelutilaa sekä pieni keittiö. Lisäksi tilassa on kylmäsäilytystilaa juomille, kahvin- ja vedenkeitin sekä astianpesukone.

Sauna2 Roba tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja herkut tai tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Tilavuokran hintaan kuuluu myös tilojen normaali loppusiivous.

Sauna2 Roba tilaussaunassa on astiasto 20 henkilölle sisältäen: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiat. Omat juomat ja ruoat sallittu. Tervetuloa!

Sauna2 Roba, Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Varaa Sauna2 Roba [/one_half]

Sauna2 Roba tilaussaunan varustus

Viihderatkaisut - 55' taulutelevisio...
Sauna2-tila on vausteltu muun muassa 55″ -taulutelevisiolla ja Genelec-äänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, puhelimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - 80 m2 + uima-allas...
Iso loungetila, keittiö ja saunatilat + upea uima-allas. Saunan lounge on varusteltu isolla 12 henkilön neuvottelupöydällä. Tiloissa on mukavasti tilaa jopa 20-30 henkilölle.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat sauna- ja suihkutilat. Pukuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa 12 saunojaa.
Keittiö! Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda omat juomat ja ruoat! Keittiökin on käytössä. Varusteet: lasit, kupit, kihvelit ja kahvelit, tarjoiluastiat.

Sauna2 Roba tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Uiminen 100%
Kaikki saunat

Tutustu Sauna2 Roba tilaussaunan varaustilanteeseen alla

Varauskalenterista näet varaustilanteen ja pystyt suunnittelemaan sekä hinnoittelemaan oman tilaisuutesi.

Kaikki saunat

Searching Availability…


Searching Availability…