Sauna2 Siltasaari tilaussauna

Sauna2 Siltasaari tilaussauna, jossa kaksi loungea ja kaksi saunaosastoa lisäksi iso 70m2 uima-allas. Isomman loungetilan yhteydessä on keittiö sekä vilvoitteluparveke.

Sauna2 Siltasaaren tilaussaunan tilat koostuvat kahdesta isosta loungetilasta, pukuhuoneita ja suihku- ja saunaosastoja on myös kaksi. Kaiken kruunaa iso 70 m2 uima-allas viihtyisineen oleskelutiloineen. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Siltasaari tilaussaunassa on astiastoa 50 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Omat juomat ja ruoat sallittuja. Tervetuloa!

Sauna2 Siltasaari, Paasivuorenkatu 3, 00530 Helsinki

Varaa alla olevasta onlinevaraamosta

Sauna2 Siltasaari varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisiot, wifi...
Sauna2 tila on varusteltu muun muassa kahdella taulutelevisiolla ja Sonos-äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - 330 m2 ...
Sauna2 Siltasaaren tilaussaunan 330 m2 tiloihin kuuluvat saunaosastojen ja uima-allasalueen ohella myös kaksi tilavaa loungetilaa sekä vilvoitteluparveke. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö.
Uima-allas sekä kaksi saunaosastoa
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaosastoille mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 30 saunojaa. Hulppeassa uima-altaassa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat halutessasi tuoda omat ruoat ja juomat! Asiakaspalvelustamme saat myös tilattua kaikki tarjoilut valmiiksi tiloihin! Sauna2 Siltasaaren astiasto mitoitettu 50 juhlijalle: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Siltasaaren tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Pool Partyt 100%
Illalliset 100%

Searching Availability…