Sauna2 Tapiola tilaussauna Espoossa

Sauna2 Tapiolan tilaussauna sijaitsee Stockmannin vieressä osoitteessa Länsituulentie 1. Sauna2 -tilaussaunan Tapiolan tilat koostuvat loungesta, keittiöstä, isosta upeasta terassista sekä tietenkin tilavasta saunasta. Tapiolan tilaussaunan erikoisuutena on saunan isot ikkunat, joista voit katsella Tapiolan maisemia.

Sauna2 Tapiola on varusteltu isolla neuvottelupöydällä, jonka ääressä juhlitaan syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai illalliskutsut mukavasti.

Sauna2 Tapiola tilaussaunassa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2 astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Lisäksi käytettävissä on kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat ja ruoat sallittu.

Lähin parkkihalli on Tapiolan Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia.

Sauna2 Tapiola, Länsituulentie 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo.

Varaa Sauna2 Tapiola tilaussauna

Espoo Sauna2 Tapiolan tilojen varustus

Viihderatkaisut
Sauna2 tila on vausteltu Harman/Kardon äänentoistojärjestelmällä. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneet, mp3-soittimet jne.
Tilaratkaisut - 98,5 m2 + 30 m2 terassi...
Eteinen, Iso loungetila, keittiö, tilava pukuhuone ja suihkutilat sekä saunatilat + terassi. Saunan lounge on varusteltu isolla 10-18 henkilön neuvottelupöydällä. Tiloissa on mukavasti tilaa noin 20-30 henkilölle.
Sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12kpl). Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa jopa 16 saunojaa.
Keittiövarusteet - Omat juoma ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat, keittiökin on käytössä. Voit myös tilata ruokatarjoilut suotaan Sauna2 asiakaspalvelusta! Varusteet: kiertoilmauuni, iso jääkaappi, lasit, kupit, kattilat, kihvelit, kahvelit ja tarjoiluastiat.

Sauna2 Tapiolan tilaussaunan soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Omat juomat ja herkut 100%


Haetaan saatavuutta…