Sauna2 Villa Kuunari

Vietä luonnon helmassa erilaiset juhlat, kokoukset ja saunaillat. Sauna2 Villa Kuunari sijaitsee aivan meren rannalla Helsingin Jollaksessa. Upea Sauna2 Villa luo oikean tunnelman moniin tilaisuuksiin kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, sekä moniin yritystilaisuuksiin koulutus- työhyvinvointi- tai, ideointipäivät.

Sauna2 Villa soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 50 hengen tilaisuuksiin. Kaksi erillistä salia, keittiö sekä kauniit oleskelutilat tarjoavat monipuoliset puitteet tapahtumille. Nautinnolliset löylyt varmistavat vieraiden viihtymisen.

Matka onnistuneeseen tilaisuuteen ei ole pitkä. Sauna2 Villa sijaitsee vain 15 kilometrin ja 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Tilat: Juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki, WC-tilat. Yläkerta: lounge ja oleskeluhuone.

Häät merellisessä Villa Kuunarissa?
Tunnelmallinen Villa Kuunari soveltuu erittäin hyvin hääjuhliin ja hääsuunnittelijamme ovatkin laatineet sinne tyylikkäät hääpaketit joiden avulla saat järjestettyä unelmien hääpäivän ja tiedät kaikki kustannukset etukäteen! Kysy lisää: info@sauna2.fi.

Sauna2 Villa Kuunari, Kuunaripolku 6, 00850 Helsinki, Jollas

Varaa Sauna2 Villa p. 0207 349 940

Sauna2 Villa varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisio, äänentoisto..
Sauna2 tila on vausteltu muun muassa taulutelevisiolla ja äänentoistoratkaisulla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen, mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on hdmi lähtö, muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!
Tilaratkaisut - , Villa 188 m2, oma iso piha, merenranta...
Sauna2 Villa Kuunarin edustusvillan ja saunan 188 m2 tiloihin kuuluvat juhlasali (alakerta), aula, saunaosasto, terassit, paviljonki, WC-tilat. Yläkerta: lounge ja oleskeluhuone.
Saunaosasto ja takkahuone
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaosastoille mahtuu saunomaan yhtäaikaa noin 6-10 saunojaa. Voit pulahtaa saunomisen lomassa meressä vilvoittelemassa.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat! Voit myös tilata herkulliset tarjoilut kätevästi suoraan asiakaspalvelustamme! Sauna2 Villa Kuunarin astiasto mitoitettu noin 40 juhlijalle: lasit (viini-, shamppanja-, ja vesilasit, kahvimukit, lautaset, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Villa Kuunarin tilojen soveltuvuus

Häät 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Rapujuhlat 100%
Illalliset 100%

Searching Availability…