Sauna2 Villa Sarfvik

Merellinen edustustila Sauna2 Villa Sarfvik sijaitsee meren rannalla, luonnon rauhassa Espoon ja Kirkkonummen rajalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Sauna2 Villa Sarfvikin suuri hirsirakennus tarjoaa noin 600m2 tilat erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tilakokonaisuus jakautuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kokous- ja juhlatila, joka tarjoaa puitteet jopa 120 hengen businesstapaamisiin, rentoihin juhliin tai näyttäviin illallisiin upeine maisemineen suurelta terassilta merelle. Lisäksi käytettävissäsi on alakerran lounge, jonka yhteydessä on suuri uima-allas- ja saunaosasto pukutiloineen.

Sauna2 Villa Sarfvik soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 120 henkilön tilaisuuksiin. Yläkerran suureen pääsaliin mahtuvat kaikki vieraat viihtyisästi yhteen samaan tilaan. Rannassa on venelaiturin lisäksi pieni rantamökki.

Vuokrahintaan sisältyy aina myös ystävällinen Sauna2 palveluhenkilö, joka vastaa tilaisuutesi onnistumisesta. Paikan päälle pääsee kätevästi autolla, bussilla ja jopa myös vesiteitse omaan laituriin.

Häät tyylikkäässä Villa Sarfvikissa?
Merellinen Villa Sarfvik tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin ja hääsuunnittelijamme ovatkin luoneet tilaan selkeät hääpaketit joiden avulla saat unelmien juhlapäivän ja tiedät etukäteen kaikki kustannukset! Kysy lisää: info@sauna2.fi.

Sauna2 Villa Sarfvik, Sarfvikinpolku 12, 02450 Kirkkonummi

Varaa Sauna2 Villa Sarfvik

Sauna2 Villa Sarfvik varustus

Viihderatkaisut - taulutelevisiot, äänentoisto..
Sauna2 Villa Sarfvik suuri kiinteä valkokangas pääsalissa, kiinteä videotykki, Dvd/cd-soitin, radio, vhs, kiinteä äänentoisto taustamusiikkia varten, mikserivahvistin + valmis kaapelointi mp3 soittimelle, kannettavalle tietokoneelle, fläppitaulut. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 600 m2 ...
Sauna2 Villa Sarfvik soveltuu aina pienistä tilaisuuksista jopa 120 henkilön tilaisuuksiin. Yläkerran suureen pääsaliin mahtuvat kaikki vieraat viihtyisästi yhteen samaan tilaan. Alakerrassa upea ja tunnelmallinen uima-allas lounge. Rannassa on venelaiturin lisäksi pieni rantamökki.
Uima-allas sekä saunaosasto
Tilavat puku- ja suihkutilat. Pukuhuoneessa on hiustenkuivaimet, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan (12 kpl). Saunaosastoille mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 30 saunojaa. Hulppeassa uima-altaassa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Sauna2 Villa Sarfvikiin voit tuoda omat juomat ja ruuat. Kauttamme saat myös tilattua herkulliset tarjoilut sekä astiaston vuokralle.

Sauna2 Villa Sarfvik soveltuvuus

Koulutustilaisuudet 100%
Häät ja synttärit 100%
Pool Partyt 100%
Illalliset 100%

Searching Availability…