Sauna2 Punavuori tilaussauna

Sauna2 Punavuori tilaussauna sijaitsee Ratakatu 9:ssä kivenheiton päässä Erottajasta. Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa sijaitseva viihtyisä saunatila, jossa juhlit ja vietät isommatkin saunaillat mukavasti. Käytettävissäsi on 130 m2 juhlatilaa.

Sauna2 Punavuori tilaussaunan tilat koostuvat isosta loungetilasta, pukuhuone-, suihku- ja saunaosastosta sekä poreammeella varustetusta vilvoitteluhuoneesta. Lisäksi käytettävissä keittiö, jossa on runsaasti kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni.

Sauna2 Punavuoressa on astiasto 24 henkilölle. Sauna2:n astiasto sisältää: lasit viinille, kuohuviinille, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Keittiössä käytettävissä astianpesukone, kiertoilmauuni, kahvin- ja vedenkeitin. Omat juomat ja ruoat sallittuja. Tervetuloa!

Lähin parkkihalli on Erottajan Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia.

Sauna2 Punavuori, Ratakatu 9, 00120 Helsinki

Varaa Sauna2 Punavuori

Sauna2 Punavuoren varustus

Viihderatkaisut...
Sauna2 Punavuori on vausteltu äänentoistoratkaisulla, johon voit kytkeä laitteisiin puhelimen tai mp3-soittimen jne. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta.
Tilaratkaisut - 130 m2 ...
Sauna2 Punavuoren tilaussaunan 130m2 tiloihin kuuluvat saunan ohella myös tilavat oleskelutilat. Luonnollisesti tiloissa on oma keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat, extrana poreammehuone.
Poreammehuone sekä sauna- ja suihkutilat
Tilavat puku- ja suihkutilat. Puhuhuoneessa on hiustenkuivaimet ja peilit, pyyhkeet ja istuinaluset, jotka sisältyvät vuokraan. Saunaan mahtuu saunomaan yhtäaikaa jopa 12 saunojaa. Poreammeessa vilvoittelet mukavasti löylyjen välissä.
Omat juomat ja herkut sallittuja!
Kyllä, meille saat halutessasi tuoda omat ruoat ja juomat! Voit myös tilata ruokatarjoilut suoraan Sauna2 asiakaspalvelun kautta! Sauna2 Punavuoren tiloissa kahvinkeitin ja kiertoilmauuni. Astiasto: lasit (viini-, shamppanja-, grogi- ja coctaillasit, kahvikupit, aterimet, tarjoiluastiat.

Sauna2 Punavuori tilojen soveltuvuus

Viihdekäyttöön 100%
Polttarit ja synttärit 100%
Saunominen 100%
Illalliset 100%

Searching Availability…